SOBRE NOSALTRES

Els nostres clients són la nostra major preocupació, deixeu-vos assessorar per professionals. Si volen conèixer-nos, els esperem a la nostra botiga de Vic, estarem encantats de rebre’ls!

Hostel Vic (Coimar Hosteleria S.L.) Som una empresa ubicada a Vic amb una amplia i contrastada experiència en els sector de la maquinaria per a l’hostaleria i l’alimentació.

 

Estem al servei dels nostres clients des de 1980 i els oferim les millors solucions amb un servei professional, personalitzat i de qualitat.

 

A Coimar Hostelería SL, ens allunyem d’altres opcions de maquinària importada d’altres països sense garanties de reposició de recanvis i fabricació de dubtosa qualitat. Potser sigui maquinària més econòmica però la seva compra és clarament una loteria.

 

Des de Coimar Hostelería SL apostem per maquinària de qualitat preferiblement fabricada a Espanya o, si no d’altres països però sempre maquinària coneguda i contrastada.

 

Subministrem i instal·lem tot tipus de maquinària per a hostaleria amb els certificats de qualitat i CE.

 

Apostem per productes que ofereixin un bon funcionament, un alt rendiment, alta utilitat a l’hora de treballar i un menor impacte mediambiental.

 

Oferim als nostres clients tot tipus d’equipaments per al negoci derivat de l’hostaleria, ja siguin bars, restaurants, hotels, col·legis, geriàtrics, col·lectivitats, carnisseries, supermercats…

 

Té un projecte però no sap per on començar? Necessita una màquina però no sap quin s’adapta a les seves necessitats? Amb la nostra tecnologia, coneixements i experiència anem a donar-li forma al seu projecte i fer-lo realitat.

ELS NOSTRES SERVEIS

  • Assessorament
  • Pressupostos a mida
  • Planificació i seguiment d’obra
  • Instal·lació i muntatge
  • Instal·lacions de fred industrial.
  • Servei tècnic postvenda propi

Ens ocuparem de la planificació, el seguiment de la seva obra, la instal·lació i el muntatge de la maquinària necessària. A més, tenim un servei tècnic postvenda propi, per donar un servei integral i continu.

Si tens qualsevol projecte en ment o necessites que t’assessorem en qualsevol cosa, no ho dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres