Consells per mantenir equips de fred

Nevera amb molt de gel.

Consells per mantenir equips de fred

Hola a tots! Som en Pep i en Dani, i avui volem compartir alguns consells clau per a mantenir els teus equips de fred en perfectes condicions durant l’estiu.

Sabem que quan pugen les temperatures, mantenir els nostres refrigeradors i aires condicionats en òptim estat és fonamental. Aquí van alguns tips:

   • Neteja regular: Mantingues els filtres i les bobines dels teus aparells nets. Això no sols millora l’eficiència, sinó que també prolonga la vida útil de l’equip.
   • Revisa els segells de les portes: Assegura’t que les gomes de segellament a les portes del teu refrigerador estiguin en bon estat. Un bon segell evita que l’aire fred s’escapi i la calor entri.
   • La ubicació importa: Col·loca els teus equips de fred lluny de fonts de calor com cuines o forns. Això redueix l’esforç que han de fer per a mantenir la temperatura ideal.
   • Ventilació adequada: Assegura’t que hi hagi suficient espai al voltant de la màquina per a una ventilació adequada. La falta de flux d’aire pot sobreescalfar el compressor i reduir l’eficiència del refredament.
   • Descongelar regularment: Si el teu refrigerador o congelador no té un sistema de descongelat automàtic, fes-lo manualment per a evitar l’acumulació de gel que pot afectar el seu rendiment.
   • Manteniment preventiu: Programa revisions periòdiques amb nosaltres. Una revisió abans de l’estiu pot prevenir fallades inesperades en els dies més calorosos.
   • No sobrecarreguis: Evita sobrecarregar el teu refrigerador o congelador. Un espai massa ple dificulta la circulació de l’aire fred i disminueix l’eficiència de l’aparell.
   • Temperatura correcta: Ajusta la temperatura del teu refrigerador entre 2-6 °C i la del congelador a -18 °C. Mantenir aquestes temperatures garanteix que els teus aliments es conservin bé i l’equip funcioni correctament.

Mantenir aquests hàbits t’ajudarà a gaudir d’un estiu fresc i sense contratemps. Cuida els teus equips i ells cuidaran de tu!Obrir conversa
Necessites ajuda?
Hola! Et podem ajudar?